Η Εταιρεία μας

Η SoEasy Insurance

Έχει ιδρυθεί το 2010 και είναι μια εταιρεία στην ομάδα εταιρειών της Stalagmite Group. Ο ιστότοπος έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση για εξεύρεση και αγορά της καλύτερης ασφαλιστικής κάλυψης στην Κύπρο online, για σφάλιση οχημάτων, ασφάλιση κατοικίας, ταξιδιωτική ασφάλιση και άλλους κινδύνους. Είμαστε ασφαλειομεσίτες και συνεργαζόμαστε με Κυπριακές και Ευρωπαϊκές Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Στην SoEasy Insurance είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ασφαλιστικών λύσεων που περιλαμβάνουν ποιοτική προστασία που δίνει αξία στα χρήματα σας. Επιθυμία μας η δημιουργία και διατήρηση επιτυχημένων σχέσεων με τους πελάτες μας, τους εργοδοτούμενους μας και τις ασφαλιστικές εταιρείες έχοντας υπόψη μας τους στόχους τους για ανάπτυξη με σταθερό και βιώσιμο τρόπο. Η επιτυχία μας μετριέται από τους πελάτες που μας επιλέγουν επειδή πιστεύουν στην ικανότητα μας να ικανοποιήσουμε ή ακόμα και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σε θέματα τιμής, εξυπηρέτησης και διεκπεραίωσης απαιτήσεων.

Τα προϊόντα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες των πελατών μας, ενώ οι υπηρεσίες μας είναι ιδιαίτερα εξατομικευμένες, φιλικές και πάνω από όλα αξιόπιστες. Πέραν από τις online υπηρεσίες έχουμε γραφεία στη Λεμεσό, τη Λευκωσία, τη Λάρνακα και την Πάφο και είμαστε πάντα κοντά σε όλους τους πελάτες μας. Τα ασφαλιστικά μας προϊόντα καλύπτουν σχεδόν όλους τους ασφαλιστικούς κινδύνους στην Κύπρο και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη εταιρεία είμαστε ή ποια θέση κατέχουμε υπάρχουν συγκεκριμένες αξίες που μας κρατούν ενωμένους όπου και να βρισκόμαστε και ότι και να κάνουμε. Είμαστε όλοι παθιασμένοι με τις αξίες μας και τις μοιραζόμαστε με άλλους.

Προς τους πελάτες, εργαζόμενους, συνεργάτες και μετόχους

Βελτιωνόμαστε για να προσαρμοζόμαστε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που ζούμε

Ενώ συναλλασόμαστε εξωτερικά ή εσωτερικά

Τόσο ηθικά όσο και κανονιστικά.

Share This
Scroll to Top